Siapa yang tidak suka teka-teki? Menebak teka-teki bisa jadi ice mesin potong saat sedang berkumpul menjangkau teman-teman.

Anda sedang menonton: Teka teki sulit dan jawabannya

Bukan hanya itu, teka-teki adalah chapter universal apa disukai setiap orang dari segala usia, mulailah dari anak-anak hingga people dewasa.

Selain menggelitik sisi humor, teka-teki atau riddles also mengasah kecerdasan. Langsung saja yuk kita simak 25 contoh teka-teki menarik di dalam bahasa Inggris ini!

1. What 8 letter word can have a letter take away away and it still makes a word? untuk mengambil another letter away and it still makes a word. Save on doing that till you have one letter left. Maafkan saya is the word?

Answer: words is starting! Starting, staring, string, sting, sing, sin, in, I. Cool, right?

2. The an ext you take, the more you leave behind. What am I?

Answer: Footsteps.

3. What has actually a head, a tail, is brown, and also has no legs?

Answer: A penny.

4. Can you name 3 consecutive aku without using the native Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, or Sunday?

Answer: Yesterday, Today, and also Tomorrow.

5. What comes once in a minute, double in a moment, but never in a thousand years?

Answer: The letter “m”.

6. David’s father has three sons: Snap, Crackle, and also ____?

Answer: David.

7. A doctor and also a bus driver room both in love v the same woman, an attractive girl named Sarah. The bus driver had actually to walk on a lengthy bustrip that would terakhir a week. Sebelum he left, he provided Sarah seven apples. Why?

Answer: one apple a day keeps the doctor away!

8. What room do ghosts avoid?

Answer: The living room.

9. When does Christmas come sebelum Thanksgiving?

Answer: In the dictionary.

10. A boy was at a carnival and went to a booth where a male said to the boy, “If I write your exact weight ~ above this item of paper kemudian you have actually to offer me $50, yet if ns cannot, I will pay girlfriend $50.” The young looked around and saw no range so the agrees, reasoning no matter apa the carny to write he’ll hanya say the weighs more or less. In the end the boy finished up paying the guy $50. Exactly how did the male win the bet?

Answer: The man did precisely as he said he would and wrote “your exact weight” ~ above the paper.

11. What is much more useful once it is broken?

Answer: one egg.

12. Samuel was the end for a berjalan when it began to rain. That did not have an umbrella and also he wasn’t aus dan sobek a hat. His clothes dulu soaked, yet not a single rambut on his head obtained wet. How bisa this happen?

Answer: The guy is bald!

13. They have not flesh, nor feathers, nor scales, nor bone. Yet they have actually fingers and also thumbs of their own. Maafkan saya are they?

Answer: Gloves.

14. What has six faces, but doesn’t wear makeup. It tambahan has twenty-one eyes, however cannot see?

Answer: A dice.

15. Two fathers and also two sons go fishing one day. They dulu there the entirety day and only recorded 3 fish. One dad said, the is enough for every one of us, we will have one each. How can this it is in possible?

Answer: There to be the father, his son, and also his boy son. This equates to 2 fathers and 2 sons for a berbisa of 3!

16. sebelum Mount everest was discovered, what was the greatest mountain ~ above Earth?

Answer: mount Everest.

17. How execute you spell candy in 2 letters?

Answer: c and y (candy)

18. You live in a one cerita house do “entirely the redwood”. What color would certainly the stair be?

Answer: maafkan saya stairs? girlfriend live in a one cerita house.

19. Mr. And also Mrs. Mustard have actually six daughters, and also each daughter has one brother. Exactly how many rakyat are in the Mustard family?

Answer: There room nine Mustards in the family. Darimana each daughter share the exact same brother, there are six girls, one boy and also Mr. And also Mrs. Mustard.

20. What has plenty of keys, however can’t even open a single door?

Answer: A piano.

21. A male rode the end of kota on Sunday, he stayed a whole night at a hotel and also rode back to kota the next day top top Sunday. Just how is this possible?

Answer: His equine was called Sunday!

22. What belongs come you, but other rakyat use it much more than you?

Answer: her name.

23. Can girlfriend guess what I am? Tall ns am young. Brief I to be old. Ketika with life ns glow, wind is my foe. Apa am I?

Answer: A candle.

24. At time when they room green, a time once they’re brown, yet both of this times, cause me come frown. But hanya in between, for a very short while, they room perfect and yellow and also cause me to smile! what am i talking around here?

Answer: Bananas.

Lihat lainnya: Cara Mengurangi Minyak Di Wajah Secara Alami

25. Five apples room in a basket. Exactly how do you division them among five girls so the each girl gets an apple, but one apple continues to be in the basket?

Answer: give the 5th girl she apple in the basket.

Masih ada banyak teka-teki yang menarik dan sulit ditebak jawabannya di dalam bahasa Inggris! koknya dengan kamu, yang mana merupakan teka-teki favoritmu? Bisakah kamu menebak semua teka-teki pada dengan benar?