Berikui ini ialah tumpuan latihan soal UAS 2 / ulangan kenaikan kelas (UKK) mata pelajaran Bahasa Inggris untuk adik-adik yang duduk di seyss sekolah radikal kelas 5.


Anda sedang menonton: Soal ukk bahasa inggris kelas 5

*

I. Read the text carefully kemudian answer the questions based on the text ! garments Clothes are basis needs. We need chothes come cover our body. The can juga protect united state from the cold ang the insect bites. Orang usually buy apparel at the market or supermarket. The style, size and also price room varied. That depens on just how much money we have. If we have much money, we can buy high-quality clothes. But if we have actually a small money, there room still a the majority of cheap clothes to buy. 1. Maafkan saya do we must cover ours body? answer : .... 2. Can clothing protect united state from the cold? price : .... 3. Where can setiap orang buy clothes? answer : .... 4. Is the price of clothes always expensive? price : .... 5. What can we do if we have much money? price : .... II. Choose the exactly answer by cross (x) a, b, c, or d ! 1.We must wear .... To institution a. Uniform b. Hat c. Tie d. Glasses 2. Edo is swimming in the river. The wears .... A. Dress b. Shorts d. Jacket d. Shirt 3. Mom goes .... In the pasar every morning a. Singing b. To buy c. Walking d. Reading 4. They lug rackets, net, and also shuttlecocks. They want to play .... A. Soccer b. Basket c. Badminton d. Tennis 5.
*

*

it is a .... Past one a. A half b. Clock c. Twenty d. 4 minutes 1 7. We .... Come school bersama a. Go b. Walk c. Favor d. Desire 8. Amanda .... Come the radio in the afternoon a. Listens b. Reads c. Watches d. Writes 9.
*

*



Lihat lainnya: Www Man Surabaya Sch Id - Madrasah Aliyah Negeri Kota Surabaya

The children are playing .... A. Top b. Bola c. On slide d. Totter 11. We have breakfast in the .... A. Dining room b. Bath room c. Bed room d. Living room 12. Six multiplied by 2 is .... A. 3 b. Eight c. Twelve d. 4 13. Forty lima divided by lima is .... A. Fourty b. Ripe c. Fifty d. Thirty lima 14. Mine father functions at the hospital. My dad is a .... A. Teacher b. Soldier c. Farmer d. Physician 15. Mr. Bin wants to make chair. Mr. Bin is a .... A. Gardener b. Barber c. Briclayer d. Carpenter 16. Badrun : "Is her brother a soldier?" Joko : " Yes, .... A. He does b. The is c. She is d. She melakukan 17. A : ".... Melakukan she walk to school?" B : " She walk to college by pedicab". A. What b. Wherein c. Exactly how d. Why 18. A airplane stops at the .... A. Bus terminal b. Harbour c. Airport d. Yard 19. Sailing watercraft is type of .... A. Floor b. Sea c. Waiting d. Batu 20. We require a .... To relocate the sailing boat a. Gasoline b. Horse c. Wind d. Water 21. The form of the wheel is .... A. Oval b. Ball c. Triangle d. One 22. Daniel : " have the right to you draw a cube?" donald : " No, .... A. I execute not b. I deserve to c. Ns can"t d. I am no 23. We have actually .... Seasons in our country a. Two b. Three c. Four d. 6 24. That is .... The rain falls day-to-day a. Dry b. Rainy c. Feather d. Summer 25. The weather is .... In the dried season a. Wet b. Dingin c. Cloudy d. Dusty 26. We should carry .... If the is merganser a. Umbrella b. Cap c. Coat d. Glasses 27. In .... The salju starts to autumn a. Spring b. Autumn c. Summer d. Winter 28. The Indonesian meaning of windy is .... A. Bersalju b. Berangin c, berkabut d. Mendung 29. A : " melakukan Lia know the season in Indonesia?" B : " .... " a. Yes, I do b. Yes, it melakukan c. Yes, he melakukan d. Yes, she melakukan 30. The season sebelum summer is .... A. Dried b. Spring c. Autum d. Winter III. Interpret the sentences into Indonesian !
1. We need to return the publication on time 2. The books are arranged fine in the bookshelf 3. Fabiola wants to it is in a singer 4. Flood typically occurs in the wet season 5. The flowers mulailah to bloom in feather IV. Translate the sentences into english ! 1. Marsha sangat shang membaca 2. Bu cantik ialah seorang guru 3. Kita dihentikan menyobek buku 4. Menonton Upin Ipin menyenangkan 5. Matahari cerah terang Download Soal UKK Bahasa Inggris Kelas 5 Berikut ini Soal UKK Bahasa Inggris Kelas 5 terbaru five 2018 ↓ Soal UKK / UAS Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 2 Terbaru five 2018 Berikut ini Soal UKK Bahasa Inggris Kelas 5 terbaru tahun 2019 ↓ Soal UKK / UAS 2 Bahasa Inggris Kelas 5 Terbaru five 2019 Kunci jawabutuh Room I 1. We need chothes come cover our body 2. Yes, it deserve to 3. Orang usually buy clothing at the pasar or supermarket 4. No, it is no 5. We have the right to buy expensive apparel kunci Jawaban Room II 1.a 2.b 3.b 4.c 5.c 6.d 7.b 8.a 9.b 10.c 11.a 12.c 13.b 14.d 15.d 16.b 17.c 18.c 19.b 20.c 21.d 22.c 23.a 24.b 25.d 26.a 27.d 28.b 29.d 30.b kunci Jawaban Room III 1. Untuk kita harus mengembalikan secara baik sempurna waktu 2. Buku-buku tertata invisor di rak secara baik 3. Fabiola ingin dulu seorang penyanyi 4. Banjir biasanya terjadi pada rumor terkini hujan 5. Bunga-bunga mulailah mekar pada rumor terkini semi terkunci Jawaban Room IV 1. Marsha likes reading very much 2. Mrs. Indah is a teacher 3. We have to not tear the publication 4. City hall Upin Ipin is funny 5. The sun shines brighly Warning: Harap noël mengcopy paste dan mempublish ulang Soal UAS 2 / UKK Bahasa Inggris Kelas 5 plus kunci Jawaban apa ada di blog juraganles.com. Jadilah blogger kreatif dengan noel melaksanakan copy paste dan mempublish mengulang ! terima kasih banyak Demikianlah Soal UKK Bahasa Inggris Kelas 5 plus mengunci Jawaban apa dapat aku bagikan. Harapan bermanfaat.