Artikel buycia2.comntoh Soal Bahasa Inggris Kelas 4/ IBI , SD/MI, PG dan Essay, pada tahun 2020-2021/ semester 1/2, maksimum kunci jawaban, pelajaran Bahasa Inggris.




Anda sedang menonton: Soal ujian kelas 4 sd semester 2

Bahasa Inggris ,,, adalah salah satu mata pelajaran di mana apa mempelajari bahasa asing dan dapat also digunakan untuk bahasa sehari -hari, karena anak didik di kelas sekolah mendasar 1, 2, 3 hingga 6. Dan kalian di buycia2.buycia2.comm memberikan buycia2.comntoh soal bahasa Inggris di kelas 1, 2 hingga 6 sekolah radikal dan MI.

Baca Juga: Soal IPS Kelas 12


*

buycia2.comntoh Soal pilihan Ganda:

I. Kerjakanlah soal dibawah ini!

Baca Juga: Soal Bahasa Inggris Kelas 1

1. Chair eating goats …. A. Bone b. Fish c. Rice d. Grass

Answer: d

2… hot. A. Tomato b. Chili c. Onion d. Garlic

Answer: d

3. Sugar is …. A. Sweet b. The warmth c. Mountain d. Salty

Answer: a

4. …. Is the first month. A. February b. In march c. January d. April

Answer: c

5. …. Is the terakhir month. A. September b. December c. November d. October

Answer: b

6. Orange is … A. Warm b. Acid c. Bitter d. Salty

Answer: b

7. Eat hare …. A. Carrots b. Fish c. Bone d. A bird


Answer: a

8. The is one animal. He has actually a large body Long and gray nose. This is … A. One elephant b. Lion c. Harimau d. Giraffe

Answer: a

9. Dian: “Is this her book?” Sari: Yes, … A. That b. Not like that c. No d. Is that

Answer: a

10. Indra kicks the nol with … A. Eye b. The feet c. Nose d. Finger

Answer: b

11. A farmer planting … A. A glass b. Bowl c. Key d. The tree

Answer: d

12. I prefer … (apple) A. One apple b. Durian c. Mango d. Banana

Answer: a

13.… is my favourite fruit. (Watermelon) A. Banana b. One Apple c. Watermelon d. Duku

Answer: c

14. I have a pet. This is … A. An elephant b. Lion c. Giraffe d. The cat

Answer: d

15. Sinta: “Do you favor meatballs?” Santi: “Yes, ….”. A. Not me b. She does not c. I execute d. Girlfriend did it

Answer: c

16. This particular day is Tuesday. Tomorrow will be … A. Thursday b. Wednesday c. Friday d. Saturday

Answer: b




Lihat lainnya: Lowongan Kerja Toko Di Kuningan Barat, Mampang, Page Not Found &Bull Instagram

17. Sebelum Saturday is …. A. Friday b. Minggu c. Monday d. Tuesday

Answer: a

18. This day is Sunday. Yesterday … A. Saturday b. Friday c. Thursday d. Wednesday

Answer: a

19. There space … weekdays. A. Lima b. 6 c. Seven d. Eight

Answer: c

20. There space … months of the year. A. Nine b. Ten c. Eleven d. Twelve

Answer: d

21. Sebelum August to be …. A. April b. Probably c. June d. July

Answer: d

22. After March is …. A. Januari b. April c. September d. October

Answer: b

23.… have the right to fly. A. Lion b. Bird c. Fish d. Horse

Answer: b

24. Fish have the right to …. Swimming b. To fly c. Replace d. Run

Answer: a

25. That’s an animal. Long neck. This is … A. One elephant b. Lion c. Giraffe d. Tiger

Answer: c

26. A dog eats …. A. Fish b. Grass c. Rice d. Bone

Answer: d

27. Yuli is her daughter. Dicky is her son. You are you …. A. Mommy b. Father c. Granny d. Children

Answer: d

28. My mommy teaches in class. She is …. A. The teacher b. Nurse c. Medical professional d. Pilot

Answer: a

29. Rina is now disbuycia2.comvering English. She is …. A. Student b. Gardener c. Carpenter d. Sailor

Answer: a

30. I like to permainan …. (bicycle) A. Toy auto b. Toy boat c. A bicycle d. A doll

Answer: c

31. Ns … bespeak now. A. Eat b. Cry c. Have a drink d. Read


Answer: d

32. My mommy … in the kitchen. A. The letter b. Putting in c. For food preparation d. Sleep

Answer: c

33. ​​Students belajar in … A. Kebersihan b. Class c. Office d. Canteen

Answer: b

34. I wear a bracelet … A. Milik b. Ear c. Sleep d. Neck

Answer: a

35. Father and mother … A. Sister and also mother b. Grandmother and student c. Brother and also uncle d. Husband and wife

Answer: d

36. I wear my hat …. A. Milik b. Ear c. Head d. Finger

Answer: c

37. Doni is … a kite. A. To play b. His creating c. Sing d. Dance

Answer: a

38. .Santi plays … (guitar) A. Piano b. North c. Etc d. Chess

Answer: c

39. Clients are leaders … A. Airplane b. Auto c. buycia2.comllege d. Hospital

Answer: c

40. My uncle cut grass every week. She is … A. Gardener b. The teacher c. Customer d. Pilot

Answer: a

Baca Juga: Soal Bahasa Inggris Kelas 2

buycia2.comntoh Soal Essay:

1. Soraya has actually long hair

2. We speak by mouth

3. There room lots of publications on the table

4. We usually have dinner at 7 pm

5. Arif and senja play kites

Sekian yang bisa kalian sampaikan Soal Bahasa Indonesia Kelas 4 ( IBI ) SD/MI, lima 2020 Semester 1 / 2 . Semoga what yang kami bahas dapat memberikan manfaatnya dan berguna untuk mendidik anak, sekian dan terima kasih.