Artikel materi membahas Soal Bahasa Inggris Kelas 3, SD/MI, PG dan Essay, semester 1/2, Kurikulum five 2020-2021, penuh dengan kunci jawaban, pelajaran IBI.

Anda sedang menonton: Soal essay bahasa inggris kelas 3 sd


Bahasa Inggris ,,, Ini adalah penyimpangan satu mata pelajaran apa mempelajari bahasa yang sering sounds di world maya dan manfaat bahasa asing buat memahami bahwa ia dapat manfaat aplikasi terjemahan. Ini juga umum di kelas sekolah dasar 1, 2, 3 hingga 6. Hari-hari kalian di buycia2.buycia2.comm memberikan buycia2.comntoh bahasa Inggris karena kelas 1, 2 hingga 6 (sekolah radikal dan MI).

Baca Juga: Soal Bahasa Inggris Kelas 2


*

buycia2.comntoh Soal opsi Ganda:

I. Kerjakanlah soal dibawah ini!

Baca Juga: Soal Bahasa Inggris Kelas 1

1. Grandma in Indonesia is.

a. Mommy b. Aunt c. Grandmother d. Sibling

Answer: c

2. Older brothers in.

a. Sister b. Younger sisters c. Younger brother d. Older brother

Answer: d

3. T-e-n-o-w-t-y-e-n./ The right word is.

a. Twenty-two b. Thirty-one c. Twenty-one d. Thirty-nine

Answer: c

4. Forty-nine in Indonesian.


a. 4 nine b. Forty-eight c. Nineteen d. Forty-nine

Answer: d

5. Apa number after ~ forty-six?.

a. 49 b. Forty-eight c. Forty-seven d. Forty-five

Answer: c

6. This is number twenty-seven./ The bahasa inggris sentence is.

a. This is mageri seventeen d. This is numberi seventy c. That’s sourse twenty-six d. This is mageri twenty-seven

Answer: d

7. The board of directors in Indonesian is.

a. Eucalyptus b. Table c. Whiteboard d. Eraser

Answer: c

8. Is – pencil – your – that -? The buycia2.comrrect order is.

a. Is this her pencil? b. Is that your pencil? c. Is that your pencil? d. This pencil is indigenous you?

Answer: c

9. This is a bag./ Sentece Indonesia.

a. This is a basket b. This is a ball c. This is a flag d. That’s a bag

Answer: d


10. Bayu is learning./ The bahasa inggris sentence is.

a. Bayu reads b. Bayu is swimming c. Bayu sings d. Bayu is studying

Answer: d

11. Is this a steed game?./ The english sentence is.

a. Is the a dog? b. Is that giraffe c. Is that a horse? d. Is this a cat?

Answer: c

12. A – that – tiger – is./ The buycia2.comrrect order is.

a. This is a tiger b. The is a harimau c. A tiger d. Is the a tiger?

Answer: c

13. Pets in Indonesia are.

a. Savage b. Article c. An pet d. Plant

Answer: c

14. The nose, eyes and also ears are buycia2.commponent of us.

a. Tubuh b. The kaki c. Stomach d. Head

Answer: d

15. We have two ears./ The Indonesian sentence is.

a. We have two fingers b. We have two tangan c. We have actually two eyes d. We have two ears

Answer: d

16. Mouth in Indonesian.

a. Gigi b. Lip c. Tongue d. Mouth

Answer: d

17. That is the ruler,/ The english sentence is.

a. This is the leader b. That table c. That is a flag d. This is a book

Answer: a


18. Is – the is – mine finger./ The buycia2.comrrect order is.

a. Is this mine finger? b. This is my finger c. This is my finger d. My finger is that

Answer: c

19. Mr. Budi has a son. His name is Muhammad Laksana

A: “What is Pak Budi doing because that Muhammad?” B: “Mr. Budi is Muhammad Laksanas.

a. Mommy b. Sibling c. Dad d. Sibling

Answer: c

20. Sinta is my younger sister./ The Indonesian kalimat is.

Lihat lainnya: Harga Karaoke Happy Puppy Denpasar, Nav Family Karaoke Denpasar Bali

a. Sinta is my mommy b. Sinta is mine aunt c. Sintin is my sister d. Sinta is mine younger sister

Answer: d

Baca Juga: Soal IPS Kelas 12

buycia2.comntoh Soal Essay:

1. My name ……

2. At school i use ……

3. My negara is …

4. Mine father’s name is …..

5. I live in …

6. I have a father and mother, the …

7. I have actually a brother

8. Ns am fine, say thanks to you

9. My father’s mam is …

10. My mother’s husband is …

Demikian bisa kami sampaikan Soal Bahasa Indonesia Kelas 3 / IBI SD/MI, tahun 2020-2021 Semester 1 / 2 . Semoga what yang siap kami sampaikan di item diatas dapat bermanfaat, begitu banyak, begitu banyak dan terima kasih.